Tony Kornheiser Net Worth

Cât costă Tony Kornheiser?

Valoarea netă a Tony Kornheiser: 16 milioane de dolari

Salariul lui Tony Kornheiser

6 milioane de dolari

Tony Kornheiser Valoare netă și salariu: Tony Kornheiser este un jurnalist american, scriitor sportiv și gazdă TV care are o valoare netă de 16 milioane de dolari. Născut în Lynbrook, New York, în 1948, Tony Kornheiser a obținut o diplomă în limba engleză la Universitatea Binghamton SUNY în 1970. În același an, a început să scrie un post la „Newsday” timp de șase ani înainte de a pleca la „The New York Times”. În 1979, Kornheiser s-a mutat la „Washington Post”, unde a început să scrie pentru secțiunile de sport și stil. Cinci ani mai târziu, a fost promovat la articole cu normă întreagă. La sfârșitul anilor '90, Kornheiser sa alăturat ESPN, unde a apărut la radio și a scris mai multe rubrici pentru „ESPN The Magazine”. Kornheiser nu a fost nou în radio când a venit la bordul rețelei, după ce a găzduit „The Tony Kornheiser Show” pe unde radio, începând din 1992. În cele din urmă a devenit co-gazdă la emisiunea populară ESPN „Pardon the Interruption” alături de „Washington Post” „cronicar și scriitor sportiv Michael Wilbon. Kornheiser a fost ales pentru a oferi comentarii de culoare la „Monday Night Football” în 2006 și a deținut această funcție până în 2009, când a plecat din cauza fricii sale față de avioane. În 2008, a părăsit definitiv „Washington Post”. Tony este autorul mai multor cărți, printre care „The Baby Chase”, „Pumping Irony: Working Out the Angst of a Lifetime” și „Bald as I Wanna Be”. Kornheiser și soția sa Karrill sunt căsătoriți din 1973. Au doi copii împreună.

Salariu Tony Kornheiser : Începând din 2015, salariul anual ESPN al lui Tony era de 5 milioane de dolari. Până în 2019, aceasta a crescut la 6 milioane de dolari, ceea ce l-a făcut una dintre cele mai bine plătite personalități din istoria ESPN.

Tony Kornheiser Net Worth

Tony Kornheiser

Valoarea netă: 16 milioane de dolari
Salariu: 6 milioane de dolari
Data de nastere: 13 iulie 1948 (72 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 6 ft (1,83 m)
Profesie: Jurnalist, prezentator, personalitate radiofonică, crainic, comentator, scenarist, actor
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Atunci când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie