T.I. Valoarea netă

Cât costă T.I. In valoare de?

T.I. Valoare netă: 50 de milioane de dolari

T.I. valoarea netă: T.I. este un rapper, actor, compozitor, producător, antreprenor, director executiv și autor american, cu o valoare netă de 50 de milioane de dolari. T.I. este cunoscut pentru faptul că este unul dintre rapperii care popularizează subgenul hip hop al muzicii trap doar cu Gucci Mane și Jeezy.

Tinerețe: T.I. s-a născut Clifford Joseph Harris, Jr. la 25 septembrie 1980, în Alabama, El este fiul lui Clifford „Buddy” Harris Sr. și al Violetei Morgan. A fost crescut de bunicii săi în cartierul Center Hill din Atlanta. Tatăl său locuia în New York. T.I. îl invită frecvent în timp ce crește. A început să rapească când avea doar opt ani. T.I. abandonat pentru a lansa o carieră muzicală. T.I. a fost traficant de droguri după ce a părăsit liceul și, prin urmare, am arestat de mai multe ori. I s-a dat porecla de Rubber Band Man pentru că purta bandă de cauciuc la încheietura mâinii ca semn al câtor bani câștiga. „Rubber Band Man” a devenit unul dintre primele single-uri ale rapperului.

Carieră: În 1999, Harris a semnat primul său contract de discuri majore cu LaFace, o filială a Arista. Harris a fost lansat de la Arista și a semnat cu Atlantic, unde și-a creat propria etichetă, Grand Hustle Records, în 2003. În acest moment, Harris a lansat zece albume de studio. Șapte dintre albumele sale au ajuns în top cinci în topul Billboard 200. Single-ul său „Live Your Life” a devenit un hit numărul unu, înlocuind cealaltă melodie „Whatever You Like” din partea de sus a clasamentelor, făcându-l unul dintre un grup foarte mic de artiști muzicali care să aibă una dintre melodiile lor. altă melodie din slotul numărul unu și ocupă simultan prima și a doua poziție pe grafic.

În 2003, T.I. a început să capteze o mulțime de atenție datorită performanței sale prezentate la single-ul „Never Scared” al rapperului Bone Crusher. În același an, a lansat albumul său emblematic „Trap Muzik”, care conține single-urile de succes „Rubber Band Man” și „Let's Get Away”. În anul următor, el și Lil 'Wayne au apărut în filmul 'Soldier' al lui Destiny's Child. T.I. și-a lansat albumul „Urban Legend” în acel an. Albumul său din 2008 „Paper Trail” a fost cel mai reușit al său până în prezent și al treilea album al său care a ajuns pe locul 1.

T.I. a fost prezentat alături de Pharrell Williams la melodia de succes a lui Robin Thicke 'Blurred Lines'. În același an (2013), acordul său de 10 ani cu Atlantic a expirat și a semnat cu Columbia Records. A lansat „Paperwork” în 2014 și „Dime Trap” în 2018.

Harris a jucat, de asemenea, în filmele „ATL”, „Takers”, „Get Hard”, „Hoț de identitate” și în „Ant-Man” și continuarea sa. Harris a jucat, de asemenea, în serialul de televiziune „T.I.'s Road to Redemption”, „T.I. & Tiny: The Family Hustle 'și' The Grand Hustle '.

T.I. De asemenea, a scris două romane, „Puterea și frumusețea” și „Probleme și triumf”.

Probleme legale: T.I. nu este, de asemenea, străin de controverse. Harris a îndeplinit două mandate în închisoarea județeană, de două ori pentru încălcări de probă și o ofertă de închisoare federală pentru o acuzație de arme federale din SUA. La 1 septembrie 2010, T.I. și soția sa Tiny au fost arestați pentru acuzații de droguri. Arestarea pentru acuzații de droguri a dus la T.I. fiind condamnat la 15 octombrie 2010, la 11 luni de închisoare pentru încălcarea condițiilor de probă. El a fost găsit în posesia extazului, a dat rezultate pozitive la opiacee și s-a asociat cu un criminal condamnat, cohorta sa P-C C-Rod. Pe 25 octombrie, acuzațiile de droguri împotriva T.I. au fost renunțate. Pe 1 noiembrie, T.I. a raportat înapoi la Forrest City Federal Facility pentru a-și ispăși pedeapsa de 11 luni.

Viata personala: T.I. și Tameka „Tiny” Cottle au început să se întâlnească în 2001 și s-au căsătorit la 30 iulie 2010, la Miami. Tiny și T.I. împărțiți doi fii și o fiică împreună. T.I. are, de asemenea, doi fii și o fiică cu două femei diferite și o fiică vitregă prin Tiny.

În august 2015, IRS a depus drepturi de garanție în valoare totală de peste 4,5 milioane de dolari pe proprietatea T.I. pentru impozite neplătite din 2012 și 2013.

Numele său de scenă provine inițial de la porecla copilăriei sale „Tip”, după străbunicul său patern.

În octombrie 2015, T.I. a făcut o declarație controversată despre candidata la președinție din 2016, Hillary Clinton: „Să nu fiu sexistă, dar nu pot vota pentru ca liderul lumii libere să fie femeie. Doar pentru că, orice altă poziție care există, cred că o femeie ar putea face bine. Dar președintele? Este ca și cum, știu doar că femeile iau decizii emoționale emoțional - iau decizii foarte permanente, cimentate - și apoi mai târziu, parcă nu s-a întâmplat sau nu au vrut să se întâmple. Și sigur că mi-ar plăcea să declanșez o armă nucleară. [Alți lideri] nu vor putea negocia tipurile corecte de politică externă, lumea încă nu este pregătită. Cred că ați putea [obține] monstrul din Loch Ness ales înainte de a putea [obține o femeie]. ' În urma reacției din social media, T.I. și-a cerut scuze public pe Twitter.

În noiembrie 2019, T.I. s-a confruntat cu o reacție uriașă uriașă după ce i-a spus podcast-ului Ladies Like Us că și-a însoțit fiica în vârstă de 18 ani anual, pentru a-i verifica himenul de către un ginecolog pentru a-și confirma virginitatea.

În iulie 2020, fiica lui T.I., Deyjah Harris, a explicat că întregul incident de himen a traumatizat-o și, prin urmare, și-a păstrat distanța față de tatăl ei. Pe 27 iulie, ea a scris pe Twitter:„privește cum vorbești copiilor tăi. Nu-mi pasă de vârsta lor, totuși merită același respect pe care îl aștepți în schimb.încă te iubesc .. dar de la distanță. nu pentru că nu-mi pasă de tine, ci mai mult pentru binele propriei mele stări de bine și a liniștii interioare.

Proprietate imobiliara: T.I. și Tiny Harris dețin o casă de 10.460 de metri pătrați, cu cinci dormitoare și șapte băi, în Jonesboro, Georgia.

T.I. Valoarea netă

T.I.

Valoarea netă: 50 de milioane de dolari
Data de nastere: 25 septembrie 1980 (40 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 5 ft 8 in (1,75 m)
Profesie: Actor, Autor, Rapper, Producător de discuri, Antreprenor, Producător de televiziune, Investitor
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Atunci când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie