Valoarea netă a RuPaul

Cât costă RuPaul?

Valoarea netă a RuPaul: 60 de milioane de dolari

Valoarea netă a RuPaul: RuPaul este un actor, drag queen, model, autor și artist american care are o valoare netă de 60 de milioane de dolari. Este considerat pe scară largă a fi cea mai de succes comercială drag queen din Statele Unite.

Începutul vieții timpurii și al carierei: RuPaul Andre Charles, mai bine cunoscut sub numele de doar RuPaul, s-a născut în San Diego, California, la 17 noiembrie 1960. Are trei surori. După ce părinții săi au divorțat în 1967, el și frații săi au locuit cu mama lor, Ernestine „Tony” Charles. Când avea cincisprezece ani, RuPaul s-a mutat la Atlanta, Georgia, împreună cu sora sa Renettea pentru a studia artele spectacolului. De-a lungul anilor 1980, a fost un regizor și muzician care se lupta, și a ocupat un loc de muncă la celebrul Plaza Theater. A cântat local, în locuri precum Celebrity Club sau ca cântăreț de rezervă la Glen Meadmore. Prima sa pauză a fost în 1989, când a fost distribuit ca un extra, dansând în videoclipul muzical „Love Shack” de B-52.

Carieră: În 1993, RuPaul a înregistrat albumul „Supermodel of the World”, un disc de dans / house care a fost lansat prin casa de discuri rap Tommy Boy. Single-ul „Supermodel (You Better Work” și videoclipul său însoțitor au fost un succes așteptat și au găsit succes pe canalele MTV. A ajuns pe locul 45 pe Billboard Hot 100 și pe locul 2 pe Billboard Hot Dance Music / Diagrama Club Play. A fost urmată de single-urile / videoclipurile „Back to my Roots” și „A Shade Shady (Now Prance)”, care au ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot Dance Music / Club Play. De atunci RuPaul a lansat mai multe albume, inclusiv „Foxy Lady” (1996), albumul de Crăciun „Ho Ho Ho” (1997), „Red Hot” (2004), „Champion” (2009), „Glamazon” (2011), „Born Naked” (2014), „Reality” (2015), al doilea album de Crăciun „Slay Belles” (2015), „Butch Queen” (2016), „Remember Me: Essential, Vol. 1” (2017), „American” (2017) și „Essential, Vol. 2” (2017).

După ce a câștigat popularitate prin muzica sa, RuPaul a fost semnat la un contract de modelare pentru MAC Cosmetics, făcându-l prima drag queen care a obținut un contract major de modelare. Apoi, în 1996, a lansat propriul său talk-show pe VH1, „The RuPaul Show”. Invitați și actele muzicale au fost Diana Ross, Nirvana, Duran Duran, Pat Benatar, Mary J. Blige, Cyndi Lauper, Olivia Newton-John și Backstreet Boys. Co-gazdă a emisiunii a fost Michelle Visage și împreună au găzduit împreună programarea la radio WKTU. „The RuPaul Show” a fost difuzat timp de două sezoane, din 1996 până în 1998. Din 2014, RuPaul și Visage găzduiesc împreună un podcast, numit „RuPaul: What's the Tee w / Michelle Visage”.

Kevork Djansezian / Getty Images

RuPaul s-a întors la televiziune în februarie 2009, cu emisiunea de televiziune reality-show „RuPaul's Drag Race”, care a fost difuzată inițial pe Logo. Premisa programului este că reginele drag concurează pentru a fi selectate de un grup de judecători (care include RuPaul) drept „următoarea superstară a dragilor din America”. Colaboratorul de lungă durată al RuPaul, Michelle Visage, este membru al comisiei de judecată. Emisiunea a fost cel mai bine cotat program de televiziune de la Logo TV și a fost difuzată la nivel internațional în țări precum Regatul Unit, Australia, Canada, Neterland și Israel. Pentru cel de-al nouălea sezon, spectacolul s-a mutat pe VH1, care este rețeaua sa actuală (din mai 2020). Spin-off-ul popular al spectacolului include „RuPaul's Drag U”, „RuPaul's Drag Race All Stars”, „RuPaul's Drag Race UK” și „RuPaul's Secret Celebrity Drag Race”.

Pe lângă „Drag Race”, RuPaul a găzduit și alte câteva spectacole. În 2015, a găzduit talk-show-ul cu tematică chirurgie plastică „Good Work” pe E! alături de dr. Terry Dubrow și Sandra Vergara. Emisiunea a difuzat doar 6 episoade. Apoi, din aprilie 2016 până în iulie 2017, RuPaul a găzduit spectacolul de scurtă durată „Gay for Play Game Show cu RuPaul” în rețeaua de cablu Logo. De asemenea, a avut un talk-show de zi „RuPaul” care a avut premiera pe 10 iunie 2019, pe posturile TV Fox selectate. După încheierea testului de trei săptămâni, rețeaua nu a fost preluată de rețea din cauza performanței scăzute.

RuPaul are o lungă filmografie ca actor, cu apariții în filme precum „Crooklyn” (1994), „The Brady Bunch Movie” (1995), „To Wong Foo, Mulțumesc pentru Totul! Julie Newmar '(1995),' But I'm a Cheerleader '(1999) și' Hurricane Bianca '(2016). De asemenea, a apărut în mai multe seriale de televiziune și web, inclusiv serialul Comedy Central „Broad City” (2017) și Netflix prezintă „Girlboss” (2017), „Grace and Frankie” (2019) și „AJ and the Queen” (2020). De asemenea, a fost gazda emisiunii de comedie de schițe „Saturday Night Live”.

Alte întreprinderi: RuPaul a colaborat cu producătorul de produse cosmetice Colorevolution în 2013 pentru a-și lansa prima linie de machiaj și colecția de frumusețe. De asemenea, odată cu linia a fost lansat parfumul unisex „Glamazon”.

Viata personala: RuPaul a spus „Poți să mă spui el. Poți să mă spui ea ... ”și a arătat indiferență față de pronumele de gen utilizate pentru a se referi la el. Face apariții publice atât ca bărbat, cât și ca drag. Este gay și este alături de soțul său, Georges LeBar, din 1994. S-au întâlnit pentru prima dată la clubul de noapte Limelight din New York City și, în cele din urmă, și-au legat nodul în ianuarie 2017. LeBar este pictor și conduce o fermă în Wyoming.

Imobiliare RuPaul : În octombrie 2019, RuPaul a cheltuit 13,7 milioane de dolari pentru a cumpăra un conac extravagant de 10.300 de metri pătrați din Beverly Hills. Și-au cumpărat casa anterioară în 2011 cu 2,5 milioane de dolari. Au listat fosta locuință în 2018 pentru 5 milioane de dolari, fără a găsi în final un cumpărător. De mai bine de 25 de ani deține un apartament în New York pe care l-a cumpărat cu 350.000 de dolari. În 2007 a cheltuit 600.000 de dolari pe un apartament în West Hollywood, California.

Valoarea netă a RuPaul

RuPaul

Valoarea netă: 60 de milioane de dolari
Data de nastere: 17 noiembrie 1960 (60 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 1,93 m (6 ft 3 in)
Profesie: Conducător de emisiuni, cântăreț, actor, cântăreț-compozitor, drag queen, model, autor, producător de televiziune
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie