Robert Wagner Net Worth

Cât costă Robert Wagner?

Robert Wagner Valoare netă: 20 de milioane de dolari

Valoarea netă a lui Robert Wagner : Robert Wagner este un actor american care are o valoare netă de 20 de milioane de dolari. Aceasta este o valoare netă combinată cu soția sa de câteva decenii, actriță Jill St. John . Wagner este cunoscut mai ales pentru că a jucat în emisiuni de televiziune precum „It Takes a Thief”, „Switch” și „Hart to Hart”.

Tinerețe : Robert John Wagner Jr. s-a născut la Detroit, Michigan, la 10 februarie 1930. Mama sa Hazel era operator de telefonie. Tatăl său, Robert Sr. a fost un vânzător ambulant care a câștigat o mică avere vândând vopsea pentru industria auto și lac la Ford, care a fost folosit pe bordurile lor. Când avea 7 ani, familia s-a mutat la Los Angeles. Se pare că tatăl său câștigase destui bani pentru a se retrage în însorita California de Sud. Au construit chiar și o casă în Bel Air, cu vedere la Bel Air Country Club, care a durat peste un an.

Robert Jr. a fost de fapt trimis în California înainte de familie. A fost pus într-un tren solo și a fost expediat literalmente de la Academia Militară de la Hollywood. Robert urma să urmeze patru școli militare diferite din California de Sud, iar mulți dintre colegii săi de clasă erau copiii unor actori celebri. Wagner a absolvit Școala Catolică Saint Monica în 1949.

Carieră: În anii 1950, Robert a început să lucreze ca un extra. Debutul său de film a avut un rol necreditat în anii '50 ai anilor fericiți. A fost semnat cu Twentieth Century Fox când avea doar 20 de ani. Primul său film pentru Fox a fost „Halls of Montezuma”, un film din al doilea război mondial din 1951. Richard Widmark a jucat alături de Wagner într-un rol secundar. El a jucat un alt rol secundar mai târziu în acel an în „The Frogmen”, cu rolul lui Widmark. În „Cu un cântec în inima mea” din 1952, Wagner a câștigat atenția pentru prima dată când a jucat un rol mic, dar efectiv, ca soldat șocat.

După ce a apărut în mai multe roluri mici în diferite filme, a început să câștige roluri principale și, până în 1953, a jucat în astfel de imagini precum „Beneath the 12-Mile Reef”, „Prince Valiant”, „A Kiss Before Dying” ( pentru care a primit o mulțime de aprecieri critice) și „Între cer și iad”. În 1954, a jucat în popularul film „Western Broken Lance”. Wagner a fost împrumutat apoi de Paramount pentru „Muntele” din 1956, unde a fost ales ca fratele lui Spencer Tracy. Înapoi la Fox, a jucat în „Între cer și iad” și „Povestea adevărată a lui Jesse James”, jucând rolul principal pentru regizorul Nicholas Ray, ambele fiind box downs. El a încercat să înceapă cariera jucând în filmul „All the Fine Young Cannibals” al soției sale, Natalie Wood, în 1960.

(Fotografie de Pictorial Parade / Fotografii de arhivă / Getty Images)

În 1961, Wagner și Wood și-au format propria companie de producție, Rona Productions. Wagner a realizat „The War Lover” în 1962 cu Steve McQueen, care a filmat în Anglia. După despărțirea lui Wagner și Wood, s-a mutat în Europa pentru câțiva ani. Acolo a apărut în „The Longest Day”, „The Condemned of Altona” și „The Pink Panther”, care a fost un succes masiv în 1963, dar rolul lui Wagner a fost atât de minor încât a fost în mare parte trecut cu vederea.

La sfârșitul anilor 1960, el a preluat primul dintre cele trei roluri care l-ar face să devină un star de bună credință, ca Alexander Mundy în seria de succes „To Catch a Thief”. Emisiunea a fost difuzată pe ABC în perioada 1968-1970. Acest lucru a marcat revenirea sa, acționând cu Fred Astaire și câștigând o nominalizare la Emmy pentru cel mai bun actor TV.

La mijlocul anilor 70, va juca într-un alt serial de televiziune de succes, ca Pete Ryan în „Switch”. Sfârșitul anilor '70 l-a văzut jucând în serialul de mare succes, „Hart to Hart”. El ar fi nominalizat la patru premii Globul de Aur pentru munca sa din spectacol. În anii 90, s-a bucurat de o revenire, jucând numărul 2 din franciza „Austin Powers”. De atunci, a jucat ca invitat la spectacole precum „Seinfeld”, „Boston Legal”, „Two and a Half Men”, „Hustle” și „NCIS”, printre altele.

Viata personala: Wagner a susținut în memoriile sale că a avut relații cu Joan Crawford, Elizabeth Taylor, Joan Collins și alți animatori foarte populari. S-a căsătorit cu Natalie Wood în decembrie 1957 și au divorțat în 1962. Wagner s-a căsătorit cu Marion Marshall în iulie 1963 și a avut o fiică, Katie. Au divorțat în 1971. Wagner a fost logodit cu Tina Sinatra în perioada 1970-1972 și, după ce au rupt-o, Wagner și-a reaprins povestea cu Wood și s-au recăsătorit la 16 iulie 1972. Au avut o fiică, Courtney.

Natalie Wood a murit când s-a înecat lângă iahtul Splendor când a fost ancorat lângă Insula Catalina, pe 29 noiembrie 1981. De asemenea, la bord erau Wagner, Christopher Walken și Dennis Davern, căpitanul Splendorului. Nu s-a explicat niciodată de ce soția lui Walken, Georgianne, nu a fost prezentă în călătorie. Potrivit lui Wagner, când s-a culcat, Wood nu era acolo. Raportul de autopsie a dezvăluit vânătăi pe corpul și brațele lui Wood și abraziuni pe obraz și că conținutul de alcool din sânge era de 0,14% și că erau prezente două tipuri de medicamente, o pastilă pentru boli de mișcare și un calmant.

În memoriile sale „Piese din inima mea”, Wagner a spus că s-a certat cu Wood înainte ca ea să dispară. Doi martori de pe o barcă din apropiere au declarat că au auzit o femeie țipând după ajutor în timpul nopții. Medicul legist din Los Angeles a decis ca moartea ei să fie un accident prin înec și hipotermie. Cazul a fost redeschis în noiembrie 2011, când Davern, căpitanul bărcii, a declarat public că a mințit poliția în timpul primei anchete și că a fost martor la Wood și Wagner certându-se în acea seară. El a susținut că Wood a cochetat cu Walken și că Wagner a intrat într-o furie geloasă și că, după dispariția lui Wood, Wagner a refuzat să-l lase pe Davern să aprindă luminile și să anunțe autoritățile. Davern a susținut că Wagner a fost responsabil pentru moartea lui Wood.

În februarie 2018, departamentul de șerif al județului Los Angeles l-a numit pe Wagner ca fiind o persoană de interes în ancheta morții lui Wood. Wagner a negat orice implicare. După moartea lui Natalie, Wagner a devenit tată vitreg al fiicei sale de 11 ani, Natasha Gregson Wagner.

La câteva luni după moartea lui Woods, Wagner a început să se întâlnească cu actrița Jill St. John. După opt ani împreună, s-au căsătorit în 1990.

Proprietate imobiliara : În 1983, Robert a plătit 220.000 de dolari pentru o proprietate de peste 1 hectar în cartierul Brentwood din Los Angeles, care a fost construită inițial în 1940 de faimosul arhitect Cliff May pentru a fi folosită ca reședință personală a familiei sale. La un moment dat, a cumpărat proprietatea de alături și a creat un complex de 1,6 acri complet cu o casă mare mare, pensiune, terenuri de tenis și grajduri pentru cai. Wagner a contactat și Cliff May și l-a angajat să finalizeze o renovare și o extindere completă.

În august 2007, Wager și St. John au vândut proprietatea pentru 14 milioane de dolari. Cumpărătorii au fost Rita Hogan - moștenitoarea unui imperiu de jocuri video japonez și soțul ei Richard Edlund - un cinematograf câștigător de premii Oscar. Din anumite motive, Richard și Rita nu s-au mutat niciodată în casa, care a rămas goală în următorii 12 ani. Din păcate, Rita a murit în 2019. The Wagner / St. Conacul John a fost vândut în ianuarie 2021 pentru 11 milioane de dolari.

După ce au vândut conacul Brentwood, Robert și Jill St. John s-au împachetat și s-au mutat cu normă întreagă la Aspen, Colorado, unde deținuseră o casă din 1995. De asemenea, continuă să dețină un apartament în Los Angeles.

Robert Wagner Net Worth

Robert Wagner

Valoarea netă: 20 de milioane de dolari
Data de nastere: 10 februarie 1930 (91 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 5 ft 10 in (1,8 m)
Profesie: Actor, producător de film
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2021

Câștigurile Robert Wagner

  • Toți tinerii canibali fini 75.000 $
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie