Reba McEntire preia conducerea fanilor, cântă „Star Spangled Banner” la Caesars

A cântat Reba McEntireReba McEntire a cântat „The Star Spangled Banner” în timpul spectacolului Reba și Brooks & Dunn la Colosseum la Caesars Palace sâmbătă, 14 decembrie 2019. (Caesars Entertainment) Kix Brooks și Ronnie Dunn interpretează „Boot Scootin 'Boogie” în timpul spectacolului Reba și Brooks & Dunn la Colosseum la Caesars Palace sâmbătă, 14 decembrie 2019. (Caesars Entertainment) Reba McEntire și Brooks & Dunn cântă împreună la Colosseum la Caesars Palace din Las Vegas, vineri, 19 iunie 2015. (Jason Ogulnik / Las VegasJournal) Reba McEntire și Brooks & Dunn cântă împreună la Colosseum la Caesars Palace din Las Vegas, vineri, 19 iunie 2015. (Jason Ogulnik / Las VegasJournal)

Reba McEntire nu plănuise să cânte The Star Spangled Banner pe Las Vegas Strip sâmbătă seara. Dar nici nu plănuise să-și oprească spectacolul pentru o problemă tehnică.

În timpul spectacolului final Reba și Brooks & Dunn al anului la Colosseum de la Caesars Palace, McEntire a făcut o pauză între piese în timp ce monitoarele ei intra-urechi se tăiau. Pur și simplu, așa cum a spus întreaga casă, nu a putut să-și audă propria voce.

Asa de @reba se întinde o pauză în acțiune pentru probleme tehnice menționând că a cântat la @LasVegasNFR I. 1974. Apoi, asta ... pic.twitter.com/3Pue4AYgHV- John Katsilometes (@johnnykats) 15 decembrie 2019

McEntire a primit semnalul de întindere a mâinii, indicând că echipajul va avea nevoie de câteva momente pentru a-i restabili sunetul. Ea a menționat finala națională Rodeo, care și-a încheiat șederea la Las Vegas sâmbătă. Am cântat Imnul Național la NFR în 1974 ..., a început ea.

Câțiva fani de lângă scenă au strigat: Cântă! McEntire a zâmbit, a făcut o pauză, apoi a început în ... Oh, să zici că vezi! Mulțimea a stat și a cântat împreună, mulți localnici din Vegas strigând Cavaleri! la A dat dovezi toată noaptea.

La sfarsit, Kix Brooks a spus, În afară de NFR, acesta este probabil singurul spectacol din Las Vegas în această seară în care auzi imnul național. Piesa este un succes și știm cuvintele.