Meghan McCain Net Worth

Cât costă Meghan McCain?

Valoarea netă a Meghan McCain: 10 milioane de dolari

Salariul lui Meghan McCain

3 milioane de dolari

Valoarea netă și salariul Meghan McCain: Meghan McCain este o scriitoare și personalitate americană de televiziune care are o valoare netă de 10 milioane de dolari. Meghan este fiica regretatului senator al Statelor Unite și fost candidat la președinție John McCain și femeie de afaceri Cindy McCain . Prima dată a câștigat atenția cu blogul ei, „McCain Blogette”, în 2007, și a început să scrie pentru „The Daily Beast”, un site dedicat culturii și politicii pop, în 2009. McCain a servit ca co-gazdă la Fox News talk show „Depășit” din 2016 până în 2017 și s-a alăturat celor de la ABC „The View” în calitate de co-gazdă în octombrie 2017. Meghan a câștigat trei nominalizări la Emmy în timpul zilei împreună cu co-gazdele sale „The View”: două pentru Outstanding Entertainment Talk Show Gazdă și una pentru gazdă informativă remarcabilă. McCain a semnat un acord cu șase cifre cu Hyperion Books în 2009 și a publicat „Dirty Sexy Politics” în anul următor. De asemenea, a lansat „My Dad, John McCain” în 2008 și „America, You Sexy Bitch: A Love Letter to Freedom” (pe care a scris-o împreună cu comediantul Michael Ian Black) în 2012.

Tinerețe: Meghan McCain s-a născut Meghan Marguerite McCain pe 23 octombrie 1984, în Phoenix, Arizona. A crescut împreună cu tatăl John, mama Cindy și frații mai mici John IV, James și Bridget (care a fost adoptat de familie după ce Cindy a vizitat un orfelinat din Bangladesh). Meghan a studiat la Phoenix Country Day School și Xavier College Preparatory înainte de a participa la Columbia College of Columbia University. McCain a absolvit o diplomă de licență în istoria artei în 2007 și a fost internat la „Saturday Night Live” și „Newsweek”.

Carieră: În 2007, Meghan a început să documenteze campania prezidențială a lui John pe „McCain Blogette”, precum și să scrie despre cultura pop și modă. În septembrie 2008, a lansat „My Dad, John McCain”, o carte pentru copii despre serviciul militar al tatălui ei și aspirațiile prezidențiale. Cartea a devenit un bestseller și o parte din încasări au fost donate Fondului Intrepid Fallen Heroes. Meghan a început să contribuie la „The Daily Beast” la începutul anului 2009, iar în anul următor și-a lansat memoriile politice „Dirty Sexy Politics”. În această perioadă, ea a început să apară și în „The View” ca co-gazdă invitată.

În 2011, McCain și Michael Ian Black au petrecut o lună călătorind în America cu un RV, ducând la cartea „America, You Sexy Bitch: A Love Letter to Freedom”. În acel an, a început să apară și ca analist la MSNBC și, în 2013, și-a luat propriul talk-show, „Raising McCain”, pe canalul Pivot. Spectacolul a avut loc din septembrie 2013 până în ianuarie 2014, apoi Meghan s-a alăturat lui Pivot în „TakePart Live” în mai. În iulie 2015, McCain a devenit colaborator la Fox News și a început să găzduiască în mod regulat „Outnumbered” pe rețea în noiembrie 2016. În 2015, a jucat ea însăși la un episod din serialul Showtime „House of Lies” și a fost a fost numit co-gazdă permanentă a „The View” în septembrie 2017. În august 2019, platforma audiobook Audible a anunțat că Meghan va scrie și nara o carte audio despre conservatorism care va fi lansată ca Original Audible.

Viata personala: Meghan s-a căsătorit cu scriitorul Ben Domenech pe 21 noiembrie 2017, la ferma Sedona din familia ei. Cuplul a întâmpinat-o pe fiica Liberty pe 28 septembrie 2020. În iulie 2019, McCain a dezvăluit că a suferit anterior un avort spontan și a scris despre experiența tragică într-o piesă din „New York Times” intitulată „Ce am învățat din avortul meu spontan”. Meghan era foarte apropiată de tatăl ei și, din păcate, senatorul McCain a murit de cancerul cerebral în 2018 în elogiul ei, McCain a numit moartea tatălui ei „trecerea măreției americane”.

Meghan s-a înregistrat ca independent la vârsta de 18 ani și, deși și-a schimbat afilierea politică în republican în 2008, susține drepturile homosexualilor și este în favoarea căsătoriei între persoane de același sex. În 2014, GLAAD (Alianța gay și lesbiene împotriva defăimării) l-a numit pe McCain în consiliul lor de administrație național și a fost nominalizată la premiul media GLAAD pentru episodul remarcabil al emisiunii de talk-show pentru „Raising McCain”. În 2019, a fost onorată cu Medalia Lilla Watson a Fundației Harvey Milk pentru munca sa ca avocat al drepturilor LGBT și, în 2015, a găzduit Concertul pentru dragoste și acceptare, un eveniment caritabil organizat de GLAAD și cântărețul de țară Ty Herndon în Nashville.

Meghan McCain Net Worth

Meghan McCain

Valoarea netă: 10 milioane de dolari
Salariu: 3 milioane de dolari
Data de nastere: 23 octombrie 1984 (36 de ani)
Gen: Femeie
Înălţime: 5 ft 1 in (1,55 m)
Profesie: Autor
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie