Bucătarul local se întoarce la Strip cu riff-uri la clasici italieni

Un grup de preparate din BrezzaUn grup de feluri de mâncare din meniul lui Brezza. (Shane Judge @thelvfe) Caracatița carbonizată va fi servită cu oțet de limoncello, fasole gigante și salsa verde. (Shane Judge @thelvfe) Cappellacci Oreganata va fi în meniul Brezza. (Shane Judge @thelvfe) Corzetti plini de ricotta din Brezza vor evoca aromele unui anghinare umplut. (Shane Judge @thelvfe) Interpretarea de către artist a frontului de la Brezza. (Companiile Marnell) Scoici mici de la Brezza cu fasole, prosciutto brodo și fenicul. (Shane Judge @thelvfe) Interpretarea de către artist a sufrageriei de la Brezza. (Companiile Marnell) Interpretarea de către artist a zonei barului din Brezza. (Companiile Marnell) Jason Rocheleau () Nicole Brisson (Shane Judge @thelvfe)

A fost o călătorie lungă - și, în anumite privințe, ciudată - în ultimii ani, dar Nicole Brisson simte că se duce acasă.

Te uiți la ultimii trei ani, a spus ea, despre ceea ce am trecut - închiderea restaurantelor, deschiderea unei operațiuni mari, apoi un restaurant local. Mi-am dorit ceva ce puteam vedea în viitorul meu.

Acest viitor o va aduce înapoi la trecutul ei, deoarece bucătarul local de mult timp se întoarce la Strip cu restaurantul italian Brezza, care se va deschide la Resorts World pe 24 iunie.

Brisson a început pe Strip când a deschis Wynn Las Vegas în 2005 înainte de a se muta la The Venetian, unde a fost în cele din urmă promovată în funcția de director culinar al restaurantelor din Las Vegas ale grupului Batali & Bastianich. După ce restaurantele s-au închis în urma scandalului de abatere sexuală Mario Batali, ea a deschis masivul Eataly la Park MGM și apoi și-a avut propriul loc, Locale Italian Kitchen în Mountain’s Edge, înainte de a se angaja în noile întreprinderi.

Și în timp ce Brisson o vede pe Brezza ca pe o nouă casă pentru ea însăși, va fi și pentru mulți dintre cei apropiați. Echipa ei de conducere superioară este formată din oameni care au lucrat cu ea de ani de zile - și asta este valabil și pentru mulți dintre lucrătorii orari.

Am oameni care fac paste cu mine de 10 ani, a spus ea.

Brezza va oferi, de asemenea, o nouă casă pentru clienți, cum ar fi tipii de țigări, care l-au urmărit pe Brisson din Carnevino de la B&B.

Tocmai au devenit prieteni și familie obișnuite, a spus ea. Vor o casă. Vor un patio pe care să poată fuma trabucuri.

Că vor avea. Brezza va avea un patio de 110 locuri înconjurat de măslini care odinioară au îmbrăcat praful de stele.

Va fi o casă nouă pentru mulți oameni din viața mea, a spus ea.

Mâncarea va reflecta acel sentiment de ospitalitate. Vor fi destule pentru a face apel la pasionații de sos roșu, cu clasici precum garganelli cu ragu de porc. Cele mai multe feluri de mâncare vor fi ușor ridicate și vor avea doar suficiente rotiri și răsuciri pentru a menține lucrurile interesante.

Unul dintre proprietarii Brezza este un fan al preparatelor preparate în stil oreganata, așa că Brisson a creat Cappellacci Oreganata, un riff pe un fel de mâncare pe care îl face de la 17 ani. Este buzunarele de paste în formă de pălărie, umplute cu un amestec mătăsos de conopidă cu spanac, capere crocante. și lămâie.

A spus o explozie de arome în fiecare mușcătură.

Corzetti umplute cu ricotta, realizate cu rondele de paste în relief cu un design, vor fi acoperite cu anghinare crocante și finisate cu unt de roșii și busuioc pentru toate aromele unui anghinare umplut.

Fructele de mare durabile vor fi, de asemenea, un punct central al restaurantului, cu feluri de mâncare, cum ar fi caracatița carbonizată cu oțet de limoncello, fasole gigante și salsa verde, și scoici mici cu fasole, prosciutto brodo și fenicul.

De asemenea, va exista un meniu secret pentru cei care doresc preparate mai simple.

Vrem ca oamenii să simtă că stau la o cină italiană, a spus Brisson.

Programul barului se va specializa în cocktail-uri lucrate manual cu inspirații din Italia. Vor exista diverse variante de negroni, de exemplu, și un robinet Fernet Branca.

Decorul Brezza va reflecta mâncarea lui Brisson, a declarat vicepreședintele și partenerul de afaceri Jason Rocheleau, prin faptul că va fi italian clasic cu detalii actualizate. Culorile vor fi în mare parte neutre moi, dar se pare că nu au lipsit niciun detaliu.

Veți putea să stați la ușa din față și să vedeți unde se deplasează (Brisson), și la bulevardul Las Vegas, a spus Rocheleau, deoarece peretele din spate al restaurantului va fi din sticlă. Bucătăria deschisă va oferi o vedere a grătarului care arde lemn de stejar alb și măslin, iar un perete de piatră de-a lungul unei părți va oferi un fundal pentru cabine ridicate.

În salon, podeaua mozaicului va evoca Coasta Amalfi a Italiei, iar spalierele din tavan vor atrage privirea asupra pereților din alamă satinată a barului. Trei televizoare vor coborî din tavan atunci când este nevoie, apoi vor dispărea din nou când nu.

Iar restaurantul și lounge-ul vor fi în ton cu zeitgeistul, a spus Rocheleau.

Ne-am dorit ceva deschis și primitor, post-COVID, a spus el. Invitant, nu prea la modă.

Și suntem foarte recunoscători că avem un spațiu extraordinar în aer liber, a spus Brisson, cu patio-ul care va fi locul singurului muzică live de la Strip la stațiune.

Planurile Brisson și Rocheleau’s Resorts World includ Barul Zazu adiacent, care se va deschide mai târziu. Acesta va servi tapas care reflectă diferite bucătării, inclusiv cele din estul Europei în fundalul lui Brisson, plus mezeluri și brânzeturi, fructe de mare proaspete și produse de patiserie.

Sunt încântat de această oportunitate, a spus Brisson despre Brezza și Bar Zazu. Proiectul acela te menține strălucitor. Simt că totul se întâmplă în jurul deschiderii Resorts World.

Cred că acum, Vegas va înflori mai mult ca niciodată.