Lisa Marie Presley Net Worth

Cât costă Lisa Marie Presley?

Valoarea netă a Lisa Marie Presley: - 16 milioane de dolari

Valoarea netă a Lisa Marie Presley: Lisa Marie Presley este o actriță și cântăreață americană care are o valoare netă de - 16 milioane de dolari. Deși este probabil cea mai cunoscută pentru că este fiica și singurul copil al Elvis Presley , Lisa Marie este, de asemenea, o cântăreață-compozitoare în sine. Valoarea sa netă negativă este o reflectare a diferitelor probleme financiare legate de moșia Presley, pe care a moștenit-o la vârsta de 25 de ani.

De asemenea, este cunoscută pentru faptul că a fost fost membru al Bisericii Scientologice și a fost cândva căsătorită cu Michael Jackson.

Tinerețe: Lisa Marie Presley s-a născut pe 1 februarie 1968 în Memphis, Tennessee. După Priscilla Presley iar Elvis a divorțat, Lisa a trăit cu mama ei.

Carieră muzicală: Lisa Marie Presley și-a lansat albumul de debut, „To Whom It May Concern”, în 2003. A urmat cu „Now What” în 2005. La fel ca albumul său de debut, al doilea album a fost bine clasat. În 2012, a lansat un al treilea album numit „Storm & Grace”. În afara muncii sale solo, Presley a colaborat cu un număr de muzicieni de înaltă calitate precum Kylie Minogue, Michael Buble și Coldplay. În plus, a apărut în videoclipuri muzicale pentru melodii ale lui Michael Jackson și ale altor muzicieni.

Relații: În 1988, Lisa Marie Presley s-a căsătorit cu Danny Keough. Au avut doi copii înainte de a divorța în 1994. Fiul lor, Benjamin, s-a sinucis în 2020, la vârsta de 27 de ani. După ce a divorțat de Keough, Presley s-a căsătorit rapid cu Michael Jackson. Deși a ajutat-o ​​pe Jackson să se ocupe de o serie de probleme personale, a solicitat divorțul în 1996. Lisa s-a logodit apoi cu un muzician pe nume John Oszajca înainte de a abandona relația pentru a se căsători cu Nicholas Cage. Cage și Presley s-au căsătorit în 2002 și au divorțat mai târziu în acel an.

În 2006, s-a căsătorit cu Michael Lockwood și în 2008 a născut gemeni. În 2016, a cerut divorțul și custodia exclusivă a copiilor, susținând că a descoperit pornografia infantilă pe computerul lui Lockwood.

Moştenire : Lisa avea 9 ani când tatăl ei a murit. Elvis nu era preocupat de responsabilitatea financiară și era renumit pentru cheltuielile excesive de-a lungul vieții sale. Acestea fiind spuse, pictograma Rock 'N Roll a fost, de asemenea, complet jefuită de managerul său, colonelul Tom Parker, care în esență lua jumătate din câștigurile lui Elvis. La momentul morții sale, moșia lui Elvis avea o valoare de 5 milioane de dolari, echivalentul a 14 milioane de dolari din banii de astăzi.

Soția sa Priscilla (și mama Lisei) a acționat ca singurul executor al moșiei sale, care urma să fie lăsată Lisei. Cu toate acestea, Lisa Marie avea la acea vreme doar nouă ani. Priscilla a văzut că moștenirea Lisa a scăzut la doar 1 milion de dolari după ce au fost luate în considerare toate cheltuielile și taxele, așa că s-a apucat să reconstruiască moșia și să se ocupe de situația ei gravă. A făcut pasul inovator de a transforma Graceland (conacul lui Elvis) într-un muzeu, iar la 4 zile de la înființarea ei a plătit toți debitorii și a datorat cheltuieli. Când Lisa a moștenit moșia tatălui ei la vârsta de 25 de ani, aceasta valora 100 de milioane de dolari (echivalentul a 295 de milioane de dolari din banii de astăzi).

Cu toate acestea, în loc să moștenească banii direct, ea a ales să stabilească un trust de viață revocabil și l-a numit pe Barry Seigel să gestioneze fondurile. În februarie 2005, Seigel a ales să vândă 85% din EPE (Elvis Presley Enterprises), o organizație care gestiona toate drepturile de imagine și redevențele Elvis. Deși EPE a valorat 100 de milioane de dolari, acordul lui Seigel i-a determinat Lisa Marie doar 40 de milioane de dolari după impozite. Pe de altă parte, tranzacția a inclus acțiuni în valoare de 25 de milioane de dolari în viitorul holding al American Idol, deci nu a fost deloc rău.

Din păcate, banii s-au uscat complet între 2005 și 2015. O parte din aceasta s-a datorat obiceiurilor excesive de cheltuieli ale Lisei, dar s-a datorat, probabil, și gestionării necorespunzătoare a Seigel și a altor manageri financiari (care, de altfel, câștigau salarii de 700.000 de dolari pe an). Când totul a fost spus și făcut, Lisa Marie a rămas cu doar 14.000 de dolari în încrederea pe care a stabilit-o. De asemenea, ea ar fi avut o datorie de peste 500.000 de dolari pe cardul de credit.

Getty Images

Lisa Marie Probleme financiare: Până în 2015, Lisa Marie Presley l-a concediat pe Barry Siegel. Doi ani mai târziu, a intentat un proces împotriva fostului ei manager de afaceri pentru că ar fi risipit 100 de milioane de dolari din averea ei și a lăsat-o ruptă. Ea a susținut că acordul EPE a fost prost sfătuit și că acesta nu a reușit să o informeze despre adevărata stare a proprietății Presley.

În apărarea sa, Barry Siegel a susținut că obiceiurile excesive de cheltuieli ale Lisa Marie erau adevăratul motiv din spatele pierderilor masive ale imobilului. El susține, de asemenea, că a avut întâlniri regulate de afaceri cu ea, în timpul cărora a explicat situația în curs de dezvoltare și i-a reamintit în mod repetat să-și limiteze cheltuielile. În plus, Seigel a afirmat că obiceiurile extreme de cheltuială ale Lisei i-au dat proprietății 20 de milioane de dolari până în 2003, pe care a corectat-o.

Lisa Marie a contracarat arătând că nu avea nici o idee despre starea proprietății sale și că, dacă Seigel i-ar fi spus ce se întâmplă cu adevărat, și-ar fi limitat cheltuielile și i-ar fi redus imediat salariul de 700.000 de dolari. Ea a argumentat că, dacă i s-ar fi permis accesul doar la venitul imobiliar, ar fi putut să trăiască confortabil cu 1,5 până la 2,5 milioane de dolari pe an. În 2020, bătălia juridică în curs a fost suspendată din cauza Covid-19.

În 2018, documentele judiciare din procedurile de divorț ale Lisa Marie cu Michael Lockwood au dezvăluit că are o datorie de 16 milioane de dolari. Datoria de 10 milioane de dolari este legată de impozite neplătite datând din 2012 până în 2015. Restul datoriilor sunt facturile de card de credit și onorariile de avocat neplătite. Lisa a depus documentele după ce fosta ei a cerut 450.000 de dolari pentru a-și acoperi propriile taxe legale.

Lisa Marie Presley Net Worth

Lisa Marie Presley

Valoarea netă: - 16 milioane de dolari
Data de nastere: 1 februarie 1968 (53 de ani)
Gen: Femeie
Înălţime: 5 ft 2 in (1,6 m)
Profesie: Cântăreț compozitor
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie