Executivul stațiunii Las Vegas, Cavileer, care conduce partidele NFR din Texas

Vicepreședinte executiv Majestic Realty și CEO Craig Cavi din Silverton și Fort Worth Stockyards ...Vicepreședintele executiv al Majestic Realty și CEO-ul Silverton și Fort Worth Stockyards, Craig Cavileer, este prezentat împreună cu Kayla Wilkie, analistă de planificare și dezvoltare strategică Majestic la Globe Life Field din Arlington, Texas, miercuri, 9 septembrie 2020. (Craig Cavileer)

Las Vegas nu a fost complet exclus din Rodeo pentru finalele naționale din 2020. Un resort din Vegas și un director imobiliar se îndreaptă spre metaforică, organizând evenimente NFR în Fort Worth, Texas, în decembrie.

Vorbim despre directorul executiv al Silverton Craig cavile , care este, de asemenea, CEO al districtului istoric național Fort Worth Stockyards. Stockyard-urile se află la aproximativ 30 de minute de mers cu mașina de NFR 2020 la Globe Life Field, cunoscut și sub numele de stadionul de origine al Texas Rangers.

Șantierele conduse de Cavileer găzduiesc mai multe evenimente legate de NFR, însoțite de ceremoniile nocturne cu cataramă de aur care onorează câștigătorii turului de fiecare noapte. Acea petrecere grea, târzie, un favorit al concurenților, fanilor și oficialilor NFR, a fost anterior sărbătorită la South Point Showroom.Nu anul acesta. Evenimentul este acum producția principală la Cowtown Coliseum, redusă cu aproximativ 50% la 1.200 de capacități.

În altă parte, șantierele de stocuri vor servi cu siguranță ca pachet central de petreceri pentru NFR din acest an, care se desfășoară în perioada 3-12 decembrie. Cartierul de divertisment Wild West, plin de istorie, găzduiește propriul său rodeo pe tot parcursul anului, un tur de bovine de două ori pe zi și opțiuni de F&B precum Cooper’s Old Time Pit Bar-B-Que, Honky Tonk Kitchen de la Billy Bob și Filthy McNasty’s Saloon.

Scena principală din Stockyard oferă divertisment live. Aaron Watson este capul de afiș al zilei de miercuri. S-ar putea să vă amintiți de Watson ca un titular regulat NFR din Las Vegas la South Point Showroom.

Relocarea de un an a NFR este o victorie majoră pentru regiunea Dallas-Fort Worth, desigur, și pentru Globe Life Field. Cavileer, pentru unul, vede toate laturile relocării NFR pentru evenimentul său de încununare.

Este un mare câștig pentru Texas, dezamăgitor pentru Las Vegas, a spus Cavileer, rarul oficial din Vegas prezent la anunțul PRCA de miercuri la Globe Life Field. Vom avea un eveniment grozav la Stockyards și așteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem în 2021 în Las Vegas.

Cavileer este, de asemenea, vicepreședinte senior al Majestic Realty Group și a fost implicat în echipa executivă Stockyards din 2014. Executivul stațiunii are o istorie bogată în dezvoltarea arena și stadion din Las Vegas și a fost în echipa originală care a adus proprietarul Raiders. Mark Davis în oraș cu viziunea mutării francizei în orașul nostru într-o nouă facilitate.

Compania Cavileer’s Majestic a renunțat la proiectul stadionului Raiders la începutul anului 2017.

De atunci m-am concentrat pe Stockyards, a spus Cavileer într-o conversație telefonică miercuri dimineață. Are o vechime de 120 de ani, un adevărat cartier istoric cu Chisholm Trail și de unde au provenit adevăratele Texas Longhorns. Are divertisment, evenimente rodeo, ospitalitate, un hotel Hyatt. Este o întreprindere majoră.

Toate acestea sunt sigur că îi vor face pe oficialii din turismul din Vegas să se înrăutățească, deoarece NFR Experience, sărbătoarea rodeului din oraș, are un an liber.

Ni s-a amintit că NFR a început de fapt în Dallas în 1959 și a fost acolo până în ’61, a spus Cavileer. Așadar, a venit complet în acest fel, înapoi la origini.

Deși trâmbițează NFR 2020 în Texas, Cavileer este urcător (așa cum ar fi) pe Las Vegas. Las Vegas Events și-a prelungit contractul cu evenimentul de la Thomas & Mack Center pentru un an, până în 2025, ca urmare a evenimentului unic din Texas.

Va reveni, la fel și Las Vegas, a spus el. Las Vegas este încă capitala lumii pentru divertisment. Deține acest titlu. Pierderea NFR pentru un an nu va elimina acest titlu.