Lady Gaga amână oprirea Dive Bar Tour din Las Vegas

Lady Gaga cântă în timpul spectacolului de pauză al jocului de fotbal NFL Super Bowl 51 între New England Patriots și Atlanta Falcons din Houston, pe 5 februarie 2017. (Matt Slocum / AP, File)Lady Gaga cântă în timpul spectacolului de pauză al jocului de fotbal NFL Super Bowl 51 între New England Patriots și Atlanta Falcons din Houston, pe 5 februarie 2017. (Matt Slocum / AP, File)

Să știți asta, Monștri: joi nu va fi Lady Gaga în Downtown Las Vegas.

Spectacolul ei planificat pentru joi seară la turul Bud Light Dive Bar într-o locație din centru a fost respins, probabilitatea căreia a fost raportată luni în această coloană.

Într-o declarație, marți, superstarul de muzică contemporană a spus că repeta pentru viitoarea sa turneu mondial Joanne, care se deschide pe 1 august în Vancouver, Columbia Britanică și cântă pe 11 august în Las Vegas. Gaga a spus că lucrează pentru a reprograma o întâlnire cât mai curând posibil.O evaluare educată a programului de turnee al Lady Gaga și a planurilor pentru turul Bud Light Dive Bar este că ar organiza un spectacol de bar de scufundări în apropierea datei din 11 august la T-Mobile. Gaga a realizat serii de spectacole Dive Bar anul trecut, pe măsură ce Joanne a fost lansată.

The #DiveBarTour a fost atât de distractiv încât a trebuit să mai fac o oprire înainte de #JOANNEWorldTour . Ne vedem într-o locație secretă pe 13 septembrie! @Bud Light pic.twitter.com/30hycqpKCa

- xoxo, Gaga (@ladygaga) 29 iunie 2017

Frânele au fost puse pe planuri pentru performanța ei în centrul orașului luni devreme, ca locație anticipată - The Place pe 7, chiar la nord de hotel-cazinoul din Las Vegas Cortezul - a fost numit locul ales de Lady Gaga. La celelalte două date nu există niciun cuvânt legat de emisiunea de joi. Artistul urma să prezinte două acte emergente, care urmau cu spectacole la Los Angeles pe 26 iulie și la New Orleans pe 30 august.