Joey Chestnut Net Worth

Cât costă Joey Chestnut?

Valoarea netă a castanului Joey: 1,5 milioane de dolari

Valoarea netă a Joey Chestnut și câștigurile din carieră: Joey Chestnut este un consumator competitiv american cu o valoare netă de 1,5 milioane de dolari. Joey Chestnut s-a născut la 25 noiembrie 1983 în Vallejo, California. El a început în lumea alimentației competitive în 2005, în timp ce era încă student la San Jose State. Unul dintre primele evenimente majore ale lui Joey a fost un concurs de mâncare de sparanghel. În timpul acestei competiții, Joey a intrat pe primul loc după ce a mâncat aproape 6 kilograme și jumătate de sparanghel prăjit în doar 11,5 minute. De acolo, a intrat în renumitul concurs de mâncare a câinilor calori ai lui Nathan, unde a ocupat locul al treilea după ce a înghițit 32 de hot dog. Stardomul de mâncare al castanului a continuat să crească, învingându-l pe Sonya Thomas în campionatul mondial Waffle House Waffle Eating în 2005. În cea mai recentă ieșire la concursul Nathan's Hot Dog Eating Contest, Chestnut a obținut a opta victorie consecutivă, mâncând 61 de hot-dogs și chifle întregi. Recordul istoric al lui Joey într-o singură competiție este de 69 de hot dog. Mâncarea competitivă este un loc de muncă cu normă întreagă pentru Joey. Se antrenează pe tot parcursul anului, ținând permanent post și întinzându-și stomacul cu suplimente proteice, apă și lapte. Pe tot parcursul anului, greutatea lui Joey fluctuează între 210 și 225 de lire sterline. Joey deține recordurile pentru consumul de ouă fierte tari (141 în opt minute), bratwurst (70 în 10 minute), bile Matzoh (78 în opt minute), hot dog (69 în 10 minute la concursul Nathan's 2013), friptură (4,5 lire plus părți laterale în mai puțin de nouă minute), coaste de porc (13,76 lire sterline în 12 minute) și sparanghel (12,8 lire sterline în 10 minute). Pe 4 iulie 2016 Joey a mâncat 70 de hot dog. Un an mai târziu a mâncat 72. Un an mai târziu a mâncat un record mondial 74. La concursul Nathan's 2019 a obținut un al 12-lea titlu cu 71 de câini mâncați.

Concursul de mâncare a câinilor fierbinți al lui Nathan: Premiul cel mai mare pentru câștigarea lui Nathan este de 10.000 de dolari. Nu o grămadă de bani, dar oferă de departe cea mai mare expunere pe care toți acești sportivi o vor primi pe tot parcursul anului. Un consumator competitiv de top poate câștiga cu ușurință 250.000 - 500.000 USD pe an din premii și sponsorizări. Rivalul de multă vreme al lui Joey Takeru Kobayashi nu au concurat la Nathan's în câțiva ani de când Takeru s-a trezit implicat într-o dispută contractuală cu organizația Major League Eating.

Joey are o linie de condimente vândute sub numele său. Vinde muștar, sos de scufundare, sos coney, sos fierbinte și multe altele.

Joey Chestnut Net Worth

Joey Castan

Valoarea netă: 1,5 milioane de dolari
Data de nastere: 25 noiembrie 1983 (37 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 6 ft (1,8542 m)
Profesie: Mâncător competitiv
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Atunci când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie