Valoarea netă a lui Jim Parsons

Cât costă Jim Parsons?

Valoarea netă a lui Jim Parsons: 160 de milioane de dolari

Salariul lui Jim Parsons

1 milion de dolari pe episod

Valoarea netă și salariul lui Jim Parsons: Jim Parsons este un actor de televiziune și film american care are o valoare netă de 160 de milioane de dolari. Jim Parsons și-a câștigat valoarea netă în primul rând din rolul său din CBS Sitcom, The Big Bang Theory. Portretizarea lui Jim a geekului Sheldon Cooper a primit multe recunoștințe și multe premii. El a câștigat premiul Asociației Criticilor de Televiziune pentru cele mai înalte realizări individuale în comedie, Premiul președintelui televiziunii pentru o descoperire semnificativă într-o anumită disciplină de artă, de la Asociația Națională a Radiodifuzorilor, mai multe premii Emmy pentru actorul principal remarcabil într-un serial de comedie și un Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial de televiziune muzical sau comedie. De asemenea, l-a făcut cel mai bine plătit actor la televiziune de mulți ani, cu venituri anuale care depășesc 25,5 milioane de dolari doar din emisiune. De asemenea, câștigă milioane suplimentare pentru a face reclame TV pentru Intel. Din 2016, Jim a povestit și a produs serialul spin-off Young Sheldon.

Jim Parsons s-a născut la 24 martie 1973 în Houston, Texas, cel mai mare dintre doi copii. Când avea doar șase ani, a jucat rolul păsării Kola-Kola într-o producție școlară din „Copilul elefant”, după care a fost prins și hotărât să devină actor. În timp ce era în vârstă, a fost puternic influențat de sitcom-urile TV, precum Three's Company, Family Ties și The Cosby Show. În primul său an la liceul Klein Oak din primăvară, Texas, a jucat un rol în piesa de teatru numită Noises Off. Parson s-a referit la piesă ca fiind prima dată „M-am conectat pe deplin cu rolul pe care îl jucam și am început să înțeleg cu adevărat ce înseamnă să fii sincer pe scenă”.

Parsons a absolvit liceul și a primit o diplomă de licență de la Universitatea din Houston. El a fost foarte activ în urmărirea carierei sale în acest timp, apărând în 17 piese în 3 ani. De asemenea, a fost membru fondator al Infernal Bridegroom Productions și a apărut în mod regulat la Stages Repertory Theatre. În 1999 s-a înscris la școala postuniversitară la Universitatea din San Diego. A urmat un curs special de doi ani de teatru clasic, a predat în parteneriat cu Teatrul Old Globe, a fost unul dintre cei șapte studenți care au fost acceptați. Potrivit lui Parsons, el a estimat că a audiat între 15 și 30 de piloți de televiziune, iar când a fost distribuit în rol, spectacolul nu a fost preluat de o rețea de televiziune. Până la The Big Bang Theory după ce a audiat pentru rolul lui Sheldon Cooper, a fost încrezător că va fi o potrivire foarte bună pentru el, totuși, nu a simțit nicio legătură cu personajul. Dialogul strălucit al spectacolului a fost cel care a ajuns cel mai mult la el, iar utilizarea scriitorului de cuvintele pe care majoritatea oamenilor nu le recunosc sau le folosesc în fiecare zi. Creatorul seriei Chuck Lorre a fost atât de impresionat de audiția lui Parsons încât a insistat asupra unei a doua lecturi pentru a vedea dacă Parsons ar putea replica spectacolul. El a fost distribuit în rolul unui fizician genial, cu abilități sociale inexistente, care interacționează cu ceilalți prieteni tocilari și cu chelnerita atrăgătoare care locuiește pe hol. Parsons crede că timpul petrecut la Universitatea din San Diego i-a oferit instrumentele necesare pentru a descompune liniile lui Sheldon.

(Fotografie de Frazer Harrison / Getty Images)

Salariul lui Jim Parsons: Pentru primul sezon al Big Bang-ului, Jim a câștigat 60.000 de dolari pe episod. Asta înseamnă ceva mai mult de 1 milion de dolari pentru sezon. Pentru sezoanele doi până la 4 salariul său a fost crescut la 250.000 de dolari pe episod. Asta înseamnă câștig de 17,5 milioane de dolari pentru acea bucată de 70 de episoade. Pentru anotimpurile cinci până la șapte a câștigat 350.000 de dolari pe episod. Asta înseamnă alte câștiguri de 25,2 milioane de dolari. Pentru sezonul 8, 9 și 10 a câștigat 1,2 milioane de dolari pe episod, ceea ce se traduce în 86 de milioane de dolari pentru cele trei sezoane. Pentru ultimele două sezoane, 11 și 12, Jim a acceptat un salariu puțin mai mic de 1 milion de dolari pe episod. Asta înseamnă 48 de milioane de dolari pentru cele două sezoane.

Totalizând totul și doar din salariul inițial, Jim Parsons a câștigat 177,7 milioane de dolari din The Big Bang Theory.

Redevențe și reziduuri : În ultimele sezoane ale spectacolului, când distribuția a fost la înălțimea puterii lor, cei trei membri principali ai distribuției (Kaley, Johnny Galecki și Jim Parsons) au negociat un acord în care fiecare dintre ei ar deține 1% din capitalul backend al spectacolului. În primul an de vânzări de sindicalizare, emisiunea a generat 1 miliard de dolari. Asta însemna că fiecare dintre cele trei câștigate și 10 milioane de dolari în plus în primul an. Vânzările de sindicalizare scad încet, dar fiecare ar trebui să câștige în jur de 10 milioane de dolari pe an pentru următorul deceniu.

Jim Parsons Net Net din imobiliare : În aprilie 2019, Jim și-a vândut casa de mult timp din cartierul Los Feliz din Los Angeles pentru 6,95 milioane de dolari. El a cumpărat casa de la actorul Twilight Robert Pattinson pentru 6,325 milioane de dolari în 2014. Casa a fost deținută anterior și de Laker Kareem Abdul-Jabbar.

Valoarea netă a lui Jim Parsons

Jim Parsons

Valoarea netă: 160 de milioane de dolari
Salariu: 1 milion de dolari pe episod
Data de nastere: 24 martie 1973 (48 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 6 ft 1 in (1,86 m)
Profesie: Actor, actor de voce
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Atunci când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie