James Van Der Beek Net Worth

Cât costă James Van Der Beek?

James Van Der Beek Valoare netă: 8 milioane de dolari

James Van Der Beek Net North și salariu: James Van Der Beek este un actor american care are o valoare netă de 8 milioane de dolari. Van Der Beek este probabil cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Dawson Leery în „Dawson's Creek”. În afara acestui rol memorabil, James a acumulat o serie de credite suplimentare atât în ​​roluri de film, cât și de televiziune.

Tinerețe: James David Van Der Beek s-a născut pe 8 martie 1977 în Cheshire, Connecticut. Tatăl său a fost odată un pitcher profesionist de baseball și ulterior a devenit director executiv pentru o companie de telefonie mobilă. Mama lui a fost cândva un dansator profesionist și profesor de gimnastică. Numele de familie „Van Der Beek” este olandez și se traduce aproximativ prin „de la pârâu”.

Când James avea 15 ani, și-a convins mama să-l ducă la New York, pentru a-și putea urmări visul de a deveni actor profesionist. El a găsit imediat succes în diferite producții scenice, rezervând roluri în piese off-Broadway precum „Finding the Sun” și „Rain Dance”.

Carieră: Cariera lui Van Der Beek a început cu seriozitate în timp ce era încă la liceu și a câștigat roluri în filme precum „Angus” și „Te iubesc, nu te iubesc”. De asemenea, a continuat să apară în producții de scenă precum „Shenandoah” și „Căsătoria mea cu Ernest Borgnine”. A urmat pe scurt Universitatea Drew după ce a absolvit liceul, dar a renunțat rapid la carieră de actorie. Alte roluri de film au venit cu „Cash Crop”.

În 1997, James a făcut o audiție pentru „Dawson's Creek” și a rezervat un rol major în pilot. Pilotul a fost aprobat și a rulat timp de șase sezoane cu mare succes. Succesul său în televiziune l-a ajutat să devină mai cunoscut și ulterior a rezervat roluri în filme precum „Varsity Blues”. În următoarea perioadă, a continuat să apară în filme importante precum „Texas Rangers”, „Scary Movie” și „Jay & Silent Bob Strike Back”. În 2002, a apărut în filmul „Regulile atracției”, care a devenit ulterior un favorit de cult.

Au urmat în curând o serie de roluri de film direct pe DVD și a apărut și în emisiuni precum „Ugly Betty”, „How I Met Your Mother” și „Criminal Minds”. În 2008, a rezervat un rol recurent la „One Tree Hill” înainte de a apărea în emisiunea „Medium”.

(Fotografie de Frazer Harrison / Getty Images)

El a câștigat o notorietate suplimentară pentru rolul său din filmul independent „Formosa Betrayed” și apoi a cunoscut o reapariție a carierei când a rezervat un rol recurent în serialul „Mercy”. În curând a urmat un alt rol de film în „Furat”. În 2011, a jucat celebru o versiune fictivă a sa în serialul Netflix „Nu te încrede în B - în apartamentul 23.”

În 2015, a câștigat un alt rol recurent solid ca agent Elijah Mundo în „CSI: Cyber”. În plus, și-a creat propria serie numită „Ce ar face Diplo?” De asemenea, joacă în spectacol. În afara acestor proiecte, James Van Der Beek a lucrat ca actor vocal în emisiunea Disney Junior „Vampirina” și a concurat și la „Dancing with the Stars”.

Viata personala: În 2003, James Van Der Beek s-a căsătorit cu Heather McComb. Căsătoria lor a durat 6 ani înainte ca divorțul să fie finalizat până în 2009. În 2010, documentele de divorț au ieșit la iveală, dezvăluind că Van Der Beek câștiga aproximativ 50.000 de dolari pe lună în această perioadă. Este echivalentul a aproximativ 600.000 de dolari pe an.

S-a căsătorit cu consultantul în afaceri Kimberly Brook în august 2010. Au împreună cinci copii. De-a lungul căsătoriei, au avut împreună cinci copii. Deși au anunțat că așteaptă un al șaselea, din păcate sarcina sa încheiat cu avort spontan în 2019.

Proprietate imobiliara: În 2005, Van Der Beek a cumpărat o proprietate în Valley Village pentru 1,26 milioane de dolari. Casa de 3.000 de metri pătrați a devenit imediat o proprietate de investiții pentru James și a închiriat-o cu 5.000 de dolari pe lună. Casa cu patru dormitoare are o zonă extinsă în aer liber, cu piscină. După ce a colectat o mulțime de venituri din închiriere prin proprietate, el a vândut-o în 2014 pentru 1,15 milioane de dolari - luând o mică pierdere din investiția inițială.

James Van Der Beek Net Worth

James Van Der Beek

Valoarea netă: 8 milioane de dolari
Data de nastere: 8 martie 1977 (44 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 6 ft (1,85 m)
Profesie: Actor
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2020

Câștigurile James Van Der Beek

  • Texas Rangers 3.000.000 de dolari
  • Varsity Blues 200.000 USD
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Atunci când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie