George Strait a revenit la Vegas, în august, la T-Mobile Arena

George Strait cântăGeorge Strait interpretează „You Wreck Me” la omagiul „MusiCares Person of the Year” în cinstea lui Tom Petty la Los Angeles Convention Center vineri, 10 februarie 2017. (Foto de Chris Pizzello / Invision / AP) George Strait titrează T-Mobile Arena cu reședința sa de succes „Strait to Vegas” vineri, 17 februarie 2017, în Las Vegas. (Tom Donoghue)

George se îndreaptă spre Strâmtoarea înapoi la Vegas.

Superstarul țării și favoritul arenei din Vegas Strâmtoarea George și-a anunțat revenirea la T-Mobile Arena în perioada 13-14 august. Rezidența sa la locul de desfășurare, Strâmtoarea la Vegas, a fost suspendată în 2020.

The Ace in the Hole Band și eu așteptăm cu nerăbdare această zi de un an și jumătate, a declarat Strait într-un comunicat. Abia aștept să văd din nou Vegas și toți marii mei fani. A trecut mult prea mult timp. În sfârșit vom călări din nou. Ne vedem în curând.Caitlyn Smith este oaspetele special al Strait.

Biletele sunt disponibile acum la www.StraitToVegas.com.

Biletele la datele inițiale din 2020 ale Strait vor fi onorate pentru spectacolele reprogramate. Biletele din 28 august 2020 se vor aplica pentru spectacolul din 13 august 2021. Biletele din 29 august 2020 se vor aplica pentru spectacolul din 14 august 2021.

Cei care nu pot participa la spectacolele reprogramate sunt îndrumați să solicite rambursări la punctul inițial de cumpărare pentru următoarele 30 de zile.