G.R.L. cântăreața Simone Battle moare la 25 de ani

În această marți, 22 iulie 2014, fotografie de fișier, Simone Battle of the band G.R.L. la Beverly Hilton din Beverly Hills, California. Battle a fost găsită moartă în West Hollywood, California, acasă vineri dimineață, ...În această marți, 22 iulie 2014, fotografie de fișier, Simone Battle of the band G.R.L. la Beverly Hilton din Beverly Hills, California. Battle a fost găsită moartă în West Hollywood, California, acasă, vineri dimineață, 5 septembrie 2014. Battle a câștigat notorietate prin spectacolele emisiunii de televiziune „X Factor” și formația ei G.R.L. fusese semnat de Dr. Luke, producător de mega-hituri. Departamentul legistului din Los Angeles spune că duminica va fi efectuată o autopsie. (Foto AP) FIȘIER - În această marți, 22 iulie 2014, fotografie de fișier, Simone Battle of the band G.R.L. la Beverly Hilton din Beverly Hills, California. Battle a fost găsită moartă în West Hollywood, California, acasă, vineri dimineață, 5 septembrie 2014. Battle a câștigat notorietate prin spectacolele emisiunii de televiziune „X Factor” și formația ei G.R.L. fusese semnat de Dr. Luke, producător de mega-hituri. Departamentul legistului din Los Angeles spune că duminica va fi efectuată o autopsie. (Foto AP / Casey Curry / Invision / AP, fișier)

LOS ANGELES - Cântăreața grupului de fete Simone Battle a fost găsită moartă în casa ei din West Hollywood, au declarat sâmbătă autoritățile.

Bătălia a câștigat notorietate prin spectacolele emisiunii de televiziune X Factor. Trupa ei de cinci membri - G.R.L., inițial o repornire a Pussycat Dolls - fusese semnată de producătorul de mega-hituri Dr. Luke.

Battle, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit mort acasă vineri dimineață, potrivit lt. Duminică va fi efectuată o autopsie, a spus el.Moartea a fost raportată pentru prima dată de site-ul celebrității TMZ.

G.R.L. a fost inițial noua gamă a Pussycat Dolls, dar grupul și-a stabilit propria identitate după ce a semnat cu producătorul nominalizat la premiile Grammy, Dr. Luke.

Într-o declarație scrisă, companiile de discuri G.R.L. RCA și Kemosabe au numit Battle un talent și o ființă umană excepționale.