CeeLo Green Net Worth

Cât costă CeeLo Green Worth?

CeeLo Green Net Worth: 10 milioane de dolari

CeeLo Green Net Worth: CeeLo Green este un cântăreț, rapper, compozitor și actor american care are o valoare netă de 10 milioane de dolari. Green a început să-și facă un nume ca membru al grupului de hip-hop Goodie Mob. Grupul a lansat trei albume aclamate de critică înainte ca CeeLo să intre în solitar în 2002. Cu toate acestea, cariera sa solo nu a mers așa cum s-a planificat și a ajuns la faima internațională patru ani mai târziu ca membru al duo-ului de soul Gnarls Barkley, al cărui single de debut ' Crazy 'a devenit un hit și a ocupat diverse topuri de single-uri din întreaga lume. Succesul primului lor single a fost urmat de albumul lor „St. În altă parte, care a urcat pe locul 4 în „Billboard” 200 din SUA.

În 2010, Green a decis să ia o pauză de la munca sa cu Gnarls Barkley și a lansat single-ul „Fuck You”. Piesa a devenit un succes instantaneu (certificat 7 × Platinum de RIAA), iar albumul său din 2010 „The Lady Killer” a ajuns pe locul 2 în topul „Billboard” Top R & B / Hip-Hop Albums. CeeLo a lansat șase albume de studio ca artist solo, câștigând numeroase premii și distincții pentru munca sa, inclusiv cinci Grammy. Green a fost antrenor la concursul de cântare de succes al NBC „The Voice” și a cântat cu Madonna în timpul spectacolului său de pauză din Super Bowl din 2012. În 2014, a avut propria sa serie de realități TBS, „Viața bună a lui CeeLo Green” și și-a lansat autobiografia, „Everybody’s Brother”, în 2013.

Tinerețe: CeeLo Green s-a născut Thomas DeCarlo Burton la 30 mai 1974, în Atlanta, Georgia. Tatăl său, ministru hirotonit, a încetat din viață când CeeLo avea doar 2 ani și a început să se numească numele de familie al mamei sale, Callaway. A început să cânte în biserică și a urmat Academia Militară Riverside din Gainesville, Georgia. Când CeeLo avea 16 ani, mama sa, Sheila (pompier și ministru hirotonit), a fost paralizată într-un accident de mașină și a murit doi ani mai târziu. El a format trupa Goodie Mob cu T-Mo, Khujo și Big Gipp în 1991, iar grupul a început să aibă succes în perioada în care Sheila a murit. Moartea ei l-a trimis pe CeeLo într-o depresie profundă, despre care a scris în mai multe melodii, printre care „Free” de Goodie Mob și „Just a Thought” de Gnarls Barkley.

Carieră muzicală: Albumul de debut al Goodie Mob, Soul Food, a fost lansat în 1995 și a devenit Gold și a ajuns pe locul 8 în topul Billboard al topului R & B / Hip-Hop Albums. Următoarele două albume ale lui Goodie Mob, „Still Standing” din 1998 și „World Party” din 1999, au fost ambele certificate Gold, iar „Still Standing” a ajuns pe locul 6 în topul „Billboard” 200. Green a părăsit Goodie Mob și a semnat cu Arista Records, dar vânzările reduse de discuri au făcut ca casa să-l lase după primele sale două albume, „Cee-Lo Green and His Perfect Imperfections” (2002) și „Cee-Lo Green ... Is the Soul Machine '(2004). În 2006, CeeLo a format Gnarls Barkley cu DJ Danger Mouse, iar duo-ul a lansat albumul „St. Altundeva 'în 2006 și' The Odd Couple 'în 2008. Single-ul lor' Crazy 'a fost 4x Platinum, iar revista' Rolling Stone 'a numit-o cea mai bună piesă a deceniului.

În august 2010, CeeLo a lansat „Fuck You” pe YouTube și a fost jucat de peste două milioane de ori în mai puțin de o săptămână. Single-ul a câștigat cinci nominalizări la premiile Grammy și a fost lansată și o versiune radio-friendly, „Forget You”. Albumul „The Lady Killer” a fost lansat în noiembrie acel an și l-a urmat cu „Cee Lo's Magic Moment” (un album de Crăciun) în 2012, „Heart Blanche” în 2015 și „CeeLo Green is Thomas Callaway” în 2020. În 2012, Green a cântat la o strângere de fonduri pentru Barack Obama, iar piesa sa „I Love Football” a fost aleasă ca tema „Football Night Thursday”. În 2014, a făcut turnee cu Lionel Ritchie în turneul legendarului muzicii All the Hits All Night Long. CeeLo a cântat pe piese de mai mulți artiști, printre care Nas, Kelis, Trick Daddy și T.I. și a colaborat cu The Muppets, Christina Aguilera și Rod Stewart la „Momentul magic al lui Cee Lo”.

(Fotografie de Jason Kempin / Getty Images)

Cariera de televiziune: Green și colegii săi Goodie Mob au avut un cameo în comedia „Mystery Men” (1999) și a apărut și în filmele „Sparkle” (2012) și „Begin Again” (2013). CeeLo a jucat pentru „The Brak Show” (2002), „Parenthood” (2011) și „poliKiDz” (2016) și a împrumutat vocea lui „Robot Chicken” (2007), „The Boondocks” ( 2008), „Hotel Transylvania” (2012) și „Teen Titans Go!” (2017). Green a fost antrenor la „The Voice” în timpul sezoanelor 1, 2, 3 și 5 și a fost invitat muzical la episodul din 15 ianuarie 2011 din „Saturday Night Live”. În 2016, a cântat în „Lip Sync Battle”, învingându-l pe comediantul Russell Peters, iar în 2020, a fost „Monstrul” din „The Masked Singer UK”.

Viata personala: CeeLo a fost căsătorit anterior cu Christina Johnson și au divorțat în 2005. Green și Johnson l-au întâmpinat pe fiul Kingston pe 30 septembrie 2000, iar CeeLo a fost tată vitreg al celor două fiice ale lui Christina, Kalah și Sierra. În octombrie 2012, o femeie l-a acuzat pe CeeLo de baterie sexuală, susținând că a strecurat extazul în băutura ei în timp ce luau cina la un restaurant din Los Angeles. Un an mai târziu, Green a pledat nevinovat de acuzațiile de furnizare a unei substanțe controlate, dar în august 2014, el a fost condamnat la 360 de ore de muncă în folosul comunității și la trei ani de probă, după ce nu a pledat pentru niciun concurs la o acuzație de extaz. CeeLo a trimis un tweet despre caz, sugerând că nu poate fi considerat un viol dacă persoana este distrusă, determinând TBS să anuleze „Viața bună a lui CeeLo Green”.

Premii si onoruri: Green a fost nominalizat la 18 Grammy, câștigând Cel mai bun album de muzică alternativă („St. Elsewhere”) și Cea mai bună interpretare urbană / alternativă („Crazy”) în 2007, Cea mai bună interpretare urbană / alternativă („Fuck You”) în 2011 și Cea mai bună Interpretare tradițională R&B și cea mai bună melodie R&B pentru „Fool for You” (cu Melanie Fiona) în 2012. Gnarls Barkley a câștigat un premiu BET pentru cel mai bun grup în 2007, iar grupul a primit, de asemenea, două MTV Europe Music Awards, cinci MTV Video Music Awards, și un premiu Soul Train Music. În 2011, CeeLo a câștigat un premiu Billboard Music pentru inovatorul viral al anului, un premiu Brit pentru artistul solo masculin internațional și un premiu Soul Train Music pentru cel mai bun artist R & B / Soul Male. De asemenea, a câștigat un premiu NAACP Image pentru artist masculin remarcabil în 2012, iar „The Voice” i-a adus un premiu al Asociației de film și televiziune online, pe care l-a împărțit cu Christina Aguilera, Adam Levine, Blake Shelton și Carson Daly.

Proprietate imobiliara: În 2011, CeeLo a închiriat casa fostei vedete „Malcolm în mijloc” Frankie Muniz pentru 10.000 de dolari pe lună. Casa de 4.195 de metri pătrați de 3,195 milioane de dolari, situată pe Sunset Strip din Hollywood, include cinci dormitoare, patru băi, o piscină și un centru spa.

CeeLo Green Net Worth

Cee Lo Green

Valoarea netă: 10 milioane de dolari
Data de nastere: 30.05.1974
Gen: Masculin
Înălţime: 5 ft 6 in (1,69 m)
Profesie: Producător de discuri, cântăreț-compozitor, actor, rapper, actor vocal, artist muzical
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Atunci când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie