Brad Garrett Net Worth

Cât costă Brad Garrett?

Valoarea netă a Brad Garrett: 50 de milioane de dolari

Valoarea netă a lui Brad Garrett: Brad Garrett este un actor și comediant american care are o valoare netă de 50 de milioane de dolari. Garrett este probabil cel mai bine cunoscut pentru rolul său în serialul 'Toată lumea iubește Raymond', deși mai târziu a jucat într-o serie de proiecte suplimentare de film și televiziune. A câștigat numeroase premii ca recunoaștere a performanțelor sale. Brad continuă să joace stand-up comedy în diferite locații și este un jucător profesionist de poker în afara carierei sale de divertisment.

Tinerețe: Brad H. Gerstenfeld s-a născut pe 14 aprilie 1960 în Woodland Hills, Los Angeles. Crescut într-o gospodărie evreiască alături de doi frați mai mari, a urmat liceul din Woodland Hills. Deși a urmat cursurile UCLA după ce a absolvit liceul, a renunțat după câteva luni pentru a urma o carieră cu normă întreagă de comediant.

Carieră: Brad Garrett și-a început cariera prin alăturarea mai multor cluburi de improvizație din Los Angeles. În 1984, a câștigat categoria de comedie „Căutarea stelelor”, ceea ce a dus la apariția în „The Tonight Show cu Johnny Carson”. Pe atunci avea doar 23 de ani. Această expunere crescută a dus la noi oportunități pentru Garrett în lumea comediei.

Spre sfârșitul anilor 80, Garrett și-a îndreptat atenția spre rolurile de televiziune, devenind vocea lui Hulk Hogan în seria de desene animate „Hulk Hogan's Rock” n Wrestling. Apoi a apărut la mai multe emisiuni de jocuri, inclusiv „Family Feud”, „Super Password” și „Hollywood Squares”. Garrett a trecut la roluri de actorie în serii precum „Primele impresii”, „Roseanne” și „Urmărirea fericirii”. Mai multe roluri vocale au venit cu seria „Transformers”.

După ce a apărut în filmul „Suicide Kings”, Garrett a rezervat rolul fratelui lui Ray Romano în sitcomul „Everybody Loves Raymond” și a câștigat cinci nominalizări la premiile Emmy pentru interpretările sale în spectacol. În 2003, întreaga distribuție din „Everybody Loves Raymond” a câștigat un premiu Screen Actors Guild pentru interpretarea remarcabilă a unui ansamblu într-un serial de comedie. După spectacolul încheiat în 2005, Garrett s-a jucat cu ideea de a crea o serie spin-off bazată pe personajul său, Robert Barone. Cu toate acestea, s-a retras din proiect după ce scriitorii din „Everbody Loves Raymond” au decis să urmărească alte locuri de muncă.

Romano și Garrett au apărut împreună în „Regele reginelor”. În această perioadă, Garrett a făcut o apariție în emisiunea „Prințul Bel-Air”. Garrett face apariții frecvente în emisiunea „Match Game”. În 1996, a rezervat un alt rol de invitat la emisiunea „Seinfeld”. În 2003, a câștigat aprecieri critice pe scară largă pentru interpretarea lui Jackie Gleason în filmul „Gleason”. A fost nominalizat la Premiul Emmy pentru cel mai bun actor principal într-o miniserie sau film ca urmare a interpretării sale.

În 2005, Brad Garrett a rezervat rolul lui Murray the Cop într-un spectacol de pe Broadway al „The Odd Couple”. În 2006, a jucat rolul lui Oscar Madison când actorul Nathan Lane s-a îmbolnăvit. În acel an, a rezervat un rol în filmul „Suzeta”, în care a jucat și Vin Diesel. Pentru a încheia un an încărcat, Brad a rezervat rolul principal într-o nouă sitcom numită „Til Death”. În 2007, a făcut o scurtă apariție în serialul „American Idol”.

În 2008, Garrett a acționat ca producător executiv pentru reality show-ul „Dating Brad Garrett”, în care a jucat și el. În acel an, a găzduit prăjirea Cheech & Chong pe TBS. În 2011, a început să găzduiască „I Kid cu Brad Garrett”, care a fost un spectacol sincer pentru copii care a durat 12 episoade. În 2012, Brad a rezervat un rol recurent în sitcom-ul „Crazy Ones”.

Garrett este un actor de voce realizat. El a exprimat personaje într-o serie de proiecte atât de film, cât și de televiziune, inclusiv „Mighty Ducks: The Animated Series”, „The Spooktacular New Adventures of Casper”, „Biker Mice From Mars”, „A Bug's Life”, „Finding Nemo”, „Finding Nemo”. „Ratatouille”, „Asterix și vikingii”, „Superman: Seria animată”, „Liga justiției”, „Avioane”, „Testoasele ninja mutante adolescente: din umbră”, „Christopher Robin”, „Ralph Breaks the Internet, și multe altele.

Poker: Brad a câștigat al cincilea sezon al campionatului „Celebrity Poker Showdown” și a participat la World Series of Poker din 2005 până în 2007. În 2009, a intrat în evenimentul principal la World Series of Poker și a fost eliminat în a doua zi.

Aprobări de marcă: În 2016, Brad Garrett a apărut într-o reclamă de Crăciun pentru Apple iPhone 7. A apărut și într-o serie de reclame pentru 7-Up.

Alte întreprinderi: În 2010, Brad și-a deschis propriul club de comedie în Tropicana Resort and Casino din Las Vegas. Clubul s-a închis un an mai târziu, dar a început un alt club identic la MGM Grand.

Relații: În 1998, Garrett i-a propus lui Jill Diven în platoul „Everybody Loves Raymond”, iar cei doi au fost căsătoriți în 1999. Aveau doi copii împreună înainte de a divorța în 2006. În 2015, s-a anunțat că Brad era logodit cu prietena pe termen lung, IsaBell Quella.

Controversă: În 2007, Brad a plesnit controversat camera unui fotograf. Fotograful a susținut atunci că camera l-a lovit în față și a intentat un proces împotriva lui Garrett. Cu toate acestea, procurorul a respins cazul, deoarece a simțit că fotograful l-a provocat în mod intenționat pe Brad Garrett.

Câștiguri în căutarea în stea: În 1984, Brad a câștigat primul premiu la categoria comedie la emisiunea TV „Căutarea stelelor”. Premiile sale în bani s-au ridicat la 100.000 de dolari (echivalentul a aproximativ 250.000 de dolari în banii de astăzi).

Proprietate imobiliara: În 2006, Brad Garrett a plătit 8,8 milioane de dolari pentru un conac din Malibu, California. Proprietatea are peste 6.500 de metri pătrați de spațiu de locuit, gresie Malibu, bucătărie de bucătar și un sistem home theater. Deși conacul a fost construit cu influențe clasice, spaniole, acesta a fost finalizat în 2005 - cu un an înainte de cumpărarea sa de către Garrett. Șase ani mai târziu, vedeta „Toată lumea iubește Raymond” a readus proprietatea pe piață pentru 11 milioane de dolari, sperând să adune un profit masiv din investiția sa inițială.

Brad Garrett Net Worth

Brad Garrett

Valoarea netă: 50 de milioane de dolari
Data de nastere: 14 aprilie 1960 (60 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 6 ft 8 in (2.038 m)
Profesie: Actor, actor vocal, producător de televiziune, jucător profesionist de poker, comediant de stand-up, comedian
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2020

Câștigurile lui Brad Garrett

  • Everybody Loves Raymond 160.000 $ / episod
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Atunci când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie