Benny the Ice Skating Dog ajunge pe patinoar în Las Vegas - VIDEO

Benny, un mix Labrador Retriever, patine de gheață la Cosmopolitan din Las Vegas miercuri, 12 decembrie 2018, în Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournalBenny, un mix Labrador Retriever, patine de gheață la Cosmopolitan din Las Vegas miercuri, 12 decembrie 2018, în Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal Benny, un mix Labrador Retriever, patine de gheață la Cosmopolitan din Las Vegas miercuri, 12 decembrie 2018, în Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal Benny, un mix Labrador Retriever, patine de gheață la Cosmopolitan din Las Vegas miercuri, 12 decembrie 2018, în Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal Benny, stânga, un mix Labrador Retriever, joacă cu Cheryl Del Sangro la The Cosmopolitan din Las Vegas miercuri, 12 decembrie 2018, în Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal

Benny the Ice Skating Dog este un retriever din Las Vegas Labrador care a fost salvat de fostul patinator profesional pe gheață, Cheryl Del Sangro.

Del Sangro a decis să-l scoată pe Benny pe gheață pentru a crea un videoclip al fanilor Vegas Golden Knights. Benny i-a plăcut atât de mult, încât avea patine de gheață făcute la comandă pentru el și l-a antrenat să patineze.

Benny s-a dus la gheață marți seară, în vârful Cosmopolitanului, arătându-și abilitățile de patinaj pe gheață.