Cântăreața Adelitas Way strigă posturi de radio rock 'n' roll

Adelitas (Amabilitate)Adelitas (Amabilitate)

La jumătatea interviului, încep să mă întreb dacă Rick DeJesus ar putea încărca un telefon mobil numai prin vocea sa.

Aceasta este energia cu care tipul vorbește.

De fapt, vorbitul poate fi o modalitate greșită - nu conversează atât de mult încât să radieze cuvinte așa cum se aprinde un fulger.Există momente în care pare mai puțin un om decât un curent electric în masca unuia.

Ceea ce a devenit atât de corect DeJesus într-o după-amiază recentă de vineri este starea radioului rock 'n' roll, mai exact, cât de greu este pentru o formație ca fronturile DeJesus, rockerii din Vegas Adelitas Way, să găsească o casă pe valuri în aceste zile.

Pot să vă spun o poveste amuzantă? întreabă în timp ce abia se oprește pentru a permite timp pentru un răspuns, vorbind de la o oprire de turneu în Dakota de Nord.

DeJesus continuă să-și amintească un concert recent Adelitas Way și Three Days Grace în St. Louis, unde a sunat la un post de radio local ale cărui bannere erau peste tot, chiar dacă postul nu acordă timp nici unei trupe, potrivit DeJesus.

Mă ridic pe scenă și spun: „Hei, vă simțiți jenat să vă agățați bannerele în această cameră știind că nu cântați niciuna dintre aceste trupe?”, Își amintește el, vocea lui clocotind de emoție, ca o băutură carbogazoasă care a fost zguduită prea viguros. Am provocat această uriașă controversă pentru că i-am chemat și am spus: „Sf. Louis, motivul pentru care nu primești rock este postul tău de rock. ”O mulțime de locuri din țară fac asta, își schimbă formatul, își iau rock-ul.

DeJesus nu este singurul care spune atât de mult.

Linkin Park a început recent aceeași cruciadă odată cu lansarea noului lor album, The Hunting Party, mai puternic condus de chitară, pe care, de asemenea, au avut dificultăți în a-i convinge pe posturile de radio să accepte, în ciuda faptului că este unul dintre cele mai mari acte ale genului lor, prinzându-i într-un războiul cuvintelor cu grupul australian de pop synth Churches, genul de formație care primește o mulțime de jocuri la radio alternativ în zilele noastre.

Dar, dacă e ceva, DeJesus este și mai vehement și mai nesigur în exprimarea punctului său de vedere.

În plus, are un nou glonț în cameră pentru a trage asupra puterilor radio: noul album Adelitas Way, Stuck, lansat marți, pe care trupa îl va comemora cu o reprezentație în magazin la ora 19:00. Joi la Zia Records Eastern (4225 S. Eastern Ave.).

Este al treilea album al trupei pentru casa majoră de discuri Virgin Records și urmărește Home School Valedictorian din 2011, care a vândut peste 130.000 de exemplare și a câștigat trupei o pereche de single-uri nr. 1 pe topurile rock active.

Este un disc esențial pentru trupă, după trei ani de muncă rutieră aproape constantă din partea grupului și înregistrat de unul dintre cei mai mari producători de rock contemporan, Nick Raskulinecz, care a lucrat cu Rush, Alice In Chains, Foo Fighers, Deftones și mulți alții.

Nick Raskulinecz a fost crucial în realizarea acestui album, pentru că am vrut să sune cât mai live posibil, spune DeJesus. Nu am vrut să-l edităm cu șapte straturi de voce. Am cantat tot ce auzi pe acel disc. Am auzit tot ce auzi pe acel disc. Am practicat opt ​​ore pe zi pentru a ne asigura că suntem capabili să o facem așa.

Puteți să-l auziți pe album: este un disc care se deschide cu dinții, care se deschide cu un mârâit (Dog on a Leash), unde DeJesus vede peste chitare musculare, înainte de a proba melodii demne de BeeGees (Keep Me Waiting) , cântece de torță suflate cu puls electronic (Undivided) și chiar câteva înfloriri simfonice (We Came).

Nu este critica muzicală rock; nu va pătrunde în sondajul Village Voice Pazz & Jop din acest an.

Este ca un echivalent rock 'n' roll al unui film de popcorn de vară încărcat de efecte, o mulțime de oameni cu mintea în minte.

Cu un album ca Stuck, Adelitas Way se poziționează pentru a dezvolta un spectacol asemănător Nickelback-ului.

O mulțime de grupuri ar întoarce nasul la o astfel de comparație, dar, din nou, Nickelback împachetează arene și vinde milioane de discuri.

Adelitas Way are potențialul de a face același lucru.

Lucrul este că succesul lui Nickelback a fost determinat, în mare parte, de jocurile radio grele, pentru care Adelitas Way încă luptă.

Totuși, DeJesus pare netulburat.

Dacă radioul nu va avea trupa lui, el va avea la radio.

Suntem atât de motivați, omule, spune el. Suntem ca acea eroare pe care o calcă, iar apoi picioarele continuă să se miște, ne ridicăm și fugim din nou.